Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Το απίστευτο βίντεο της Air New Zealand που έβαλε τους «Άντρες με τα μαύρα» να μεταδώσουν τις πληροφορίες ασφάλειας πτήσης!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Το σημαντικό για μια αεροπορική εταιρία είναι να μπορέσει να μεταδώσει την πληροφορία στους επιβάτες της. Έτσι η Air New Zealand επιστράτευσε τους Άνδρες με τα Μαύρα για τις πληροφορίες ασφάλειας πτήσης επιβατών.
Είναι ίσως το πιο βαρετό σημείο της πτήσης. Μια κυρία κρατά μια ξεχαρβαλωμένη ζώνη αεροπορικών καθισμάτων, ένα φθαρμένο σωσίβιο και μια μάσκα οξυγόνου και παλεύει να εξηγήσει όλα όσα πρέπει να κάνουμε σε περίπτωση που η πτήση δεν προχωρήσει όπως θα πρέπει. Βαρετό, αλλά και το πιο σημαντικό στοιχείο για την ασφάλειά ενός επιβάτη.
Έτσι η Air New Zealand γύρισε ένα απίθανο βίντεο κλιπ, με θέμα τη θρυλικά σειρά ταινιών «Οι άνδρες με τα Μαύρα» και στο οποίο το ομότιτλο R’n’B κομμάτι έχει διασκευαστεί κατάλληλα ώστε να μεταδίδει με τον πιο απολαυστικό τρόπο όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται ένας επιβάτης κατά τη διάρκεια της πτήσης.
Το βίντεο φυσικά έχει περισσότερα από δυο εκατομμύρια views την τελευταία εβδομάδα, ενώ δημοφιλές έχει γίνει και το hashtag που το συνοδεύει, το #AirNZSafetyVideo. Αρκετά επίκαιρο τώρα που στην Ελλάδα ιδιωτικοποιούνται τα περιφερειακά αεροδρόμια δεν νομίζετε; Απολαύστε το…
Δείτε το βίντεο
tilestwra.com 


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading