Πέμπτη 16 Ιουλίου 2015

Sites για να ταξιδέψετε στον κόσμο… μέσα από live κάμερες!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Με «όπλο» το ίντερνετ και τις webcams μπορείτε να ταξιδέψετε στις ΗΠΑ, την Ασία και την Αφρική… χωρίς να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια! Οι κάμερες καταγράφουν τους σέρφερς στο Μαϊάμι να δαμάζουν τα κύματα, την κίνηση στους δρόμους της Νέας Υόρκης ή ακόμα και τα ζώα στην άγρια φύση. Τα παρακάτω sites θα σας «ανοίξουν» τον κόσμο της ζωντανής μετάδοσης και θα μετατραπούν σε ένα σύγχρονο «βάλσαμο» μετά από ένα δύσκολο 24ωρο…
To earthcam.com αποτελεί τον ηγέτη των webcams παγκοσμίως, καθώς καθημερινά «ανεβάζει» live βίντεο από τους δρόμους της Νέας Υόρκης, του Τόκιο, του Παρισιού, του Μπαλί και από κάθε άλλο σημείο στον πλανήτη. Αναζητήστε την πόλη των ονείρων σας… και μέσα σε λίγα λεπτά «ταξιδέψτε» διαδικτυακά μέσα από τις web κάμερες. Η ποιότητα των βίντεο συνήθως HD μορφής, ενώ παράλληλα, σε πολλά από αυτά διατίθενται και ο ήχος της πόλης. Παράλληλα, ο χρήστης έρχεται σε επαφή και με αεροφωτογραφίες ιστορικών μνημείων ή δορυφορικές εικόνες.
Οι κάμερες του opentopia.com θα σας μεταφέρουν αυτόματα από την Ιαπωνία στον Πύργο του Άιφελ και από τα χιονοδρομικά κέντρα στις παραλίες του κόσμου. Το site περιέχει αμέτρητες web κάμερες που έχουν εγκατασταθεί, είτε ως κάμερες ασφαλείας σε δημόσιους χώρους, είτε ως κάμερες σε ημι-δημόσιους. Κάντε «κλικ» πάνω στην αναζήτηση και δείτε σε ζωντανή μετάδοση τι καιρό κάνει σε κάθε γωνιά της Γης.
Το africam.com έχει ως έδρα τη Νότια Αφρική και σκοπός του είναι η ανάδειξη της άγριας φύσης και των ζώων που υπάρχουν στην περιοχή. Πολλοί χαρακτηρίζουν την εμπειρία ως ένα «ιντερνετικό σαφάρι», καθώς μέσω live video streaming ο χρήστης μπορεί έρχεται πιο κοντά στους ελέφαντες, τους ιπποπόταμους, τα λιοντάρια και τις αντιλόπες. Αποτέλεσμα δεν είναι άλλο από το να ξεφεύγει εντελώς από τις εικόνες της πόλης.
Sites για να ταξιδέψετε στον κόσμο… μέσα από live κάμερες!Μια ιστοσελίδα που προσφέρει live streaming webcams σε πάνω από 120 παραλίες του κόσμου, από τη Φλόριντα και την Καλιφόρνια μέχρι και του Παναμά. Ταξιδέψτε στην παραλία Waikiki της Χαβάης ή στις αμμώδεις παραλίες του Λος Άντζελες και του Σαν Φρανσίσκο και παρατηρήστε τη ζωή δίπλα στη θάλασσα. Μαζί με τα βίντεο θα βρείτε επιπλέον ταξιδιωτικές πληροφορίες για τα πιο διάσημα αξιοθέατα της κάθε περιοχής…
Περίπου 4.000 like έχει συγκεντρώσει η επίσημη σελίδα του skylinewebcams.com στο Facebook, καθώς περιέχει δημόσιες κάμερες από την Ελλάδα, το Βέλγιο, την Ισπανία, την Ιταλία, την Κροατία, τη Μάλτα, την Ουγγαρία, τη Ρουμανία, τη Σερβία και τη Σλοβενία. Το skyline χαρακτηρίζεται ως ένα τουριστικό sites με πανοραμικές κάμερες που χαρίζουν εικονική περιήγηση σε πραγματικό χρόνο, δίνοντάς σας την ευκαιρία να μεταφερθείτε σε παραλίες, πλατείες, ορεινά τοπία χωρίς ούτε ένα ευρώ!
Οι κάμερες του livestreams.com καταγράφουν τον καιρό, την κίνηση στους δρόμους, τα ζώα που τρέχουν στις ερημικές περιοχές. Εδώ θα  βρείτε live βίντεο, όχι μόνο από τις μεγάλες πόλεις, όπως είναι η Νέα Υόρκη και το Βερολίνο, αλλά και από πιο μακρινά μέρη, όπως η Ανταρκτική και η Καραϊβική. Παράλληλα, έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε μνημεία των Μάγια ή τη θέα από το Μάτσου Πίτσου μέσα από το zoom φωτογραφιών του Google Earth.


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading