Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Μπισκότα με μαύρη ζάχαρη και τζίντζερ

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 250γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζ. μαύρη ζάχαρη
  • ¼ κ.γ. γαρίφαλο σκόνη
  • ½ φλιτζ. μελάσα ή μέλι
  • 3 κ.γ. κανέλα
  • 4-5 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
  • 2 κ.σ. φρέσκο τζίντζερ τριμμένο ή 1 κ.σ. σκόνη
  • βούτυρο για το ταψί
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading