Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Στον κρυφό κόσμο του σεξ: Οι άνδρες που ζουν με κούκλες (Φωτογραφίες)

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Να διεισδύσει στον μυστικό κόσμο εκείνων που λατρεύουν τις πλαστικές κούκλες κατάφερε η φωτογράφος Benita Marcussen.





Το φωτογραφικό υλικό είναι σπάνιο, παρέχοντας μια εικόνα από τον μυστικό κόσμο των ανθρώπων που ζουν με κούκλες, οι οποίες κοστίζουν μέχρι και 33.000 λίρες.







Για να καταφέρει να το πετύχει, η Benita Marcussen είχε με τους περισσότερους επαφή για περισσότερο από 1 χρόνο σε φόρουμ στο διαδίκτυο, προκειμένου να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους.







Οι κούκλες, πολλές από τις οποίες αλλάζουν πρόσωπο ώστε να αντανακλούν διαφορετικές διαθέσεις, πωλούνται για περισσότερες από 1.000 λίρες.







"Δεν φοβάσαι;" ήταν μια από τις πρώτες αντιδράσεις που εισέπραξε όταν παρουσίασε την ιδέα της δημιουργίας ενός προσωπικού έργου για τους άνδρες που ζουν με κούκλες.







"Όλοι οι άνδρες έχουν διαφορετικές ιστορίες και λόγους που τους οδήγησαν να αγοράσουν και να ζήσουν με κούκλες.







Δεν μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ακόμα και αν όλοι τους συμφωνούν ότι οι κούκλες απαλύνουν τον πόνο της μοναξιάς", σημειώνει η Benita Marcussen.







Ένας από τους ιδιοκτήτες κούκλας που αναφέρεται μόνο ως Deerman έχασε τη γυναίκα του από καρκίνο και αφού αγωνίστηκε να βρει κάποια άλλη και δεν τα κατάφερε αγόρασε μια κούκλα που έμοιαζε με τη γυναίκα του και την ονόμασε Erica.











Οι επίδοξοι αγοραστές μπορούν να προσαρμόσουν την κούκλα τους, επιλέγοντας τον τύπο του σώματος, το χρώμα των μαλλιών, το μέγεθος του στήθους, την εθνικότητα και το χρώμα των νυχιών και των χειλιών.














Green Coffee





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading