Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Αυτός ο τύπος κέρδισε τα καλλιστεία για το μικρότερο γεννητικό όργανο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Και είναι περήφανος για αυτό.

Πρόκειται για τον εικονιζόμενο Ινδό Rajeev Gupta, ο οποίος βγήκε πρώτος σε καλλιστεία του Brooklyn για το μικρότερο γεννητικό όργανο

. Ωστόσο, ο ίδιος τονίζει (ή θέλει να πιστεύει) ότι δεν ήταν πράγματι διαγωνισμός για το μικρότερο πέος, με καθαρά αριθμητικά κριτήρια, αλλά κάτι σαν διαγωνισμός προσωπικότητας.



«Είναι ωραίος τρόπος να περάσεις ένα απόγευμα. Πίνεις δωρεάν μπύρα και ωραία κορίτσια σε χειροκροτούν, δεν με προβλημάτισε κάτι», δήλωσε ο νικητής.



Ο διαγωνισμός έχεις ως εξής:



Στον 1ο γύρο βάζουν έναν φιόγκο στα απόκρυφα σημεία των διαγωνιζομένων και εκείνοι δέχονται ερωτήσεις για το σημείο και τη σεξουαλική τους ζωή.



Στον επόμενο γύρο έπρεπε να φορέσουν ένα στρίνγκ και τους έριχναν νερό. Στον τελευταίο γύρο, έπρεπε να κάνουν ένα νούμερο για να δείξουν τα ταλέντα τους -ο φίλος μας έκανε επίδειξη των χορευτικών του ικανοτήτων στο Bollywood.








Το έπαθλο ήταν 200 δολάρια και ένα ραντεβού με δύο αδερφές, τις οποίες ο Rajeev ανυπομονεί να συναντήσει.



Πάντως, τον Rajeev δεν φαίνεται να τον απασχολεί το μικρό του μέγεθος , καθώς όπως λέει «δεν ήταν το μικρότερο του διαγωνισμού, είναι το μέσο μέγεθος για άνδρες από τη Νότια Ασία. Το μέγεθος δεν ήταν ποτέ ζήτημα για μένα, γιατί μεγαλώσαμε ακούγοντας τις ιστορίες της Meera, μιας γυναίκας που ερωτεύτηκε τον Λόρδο Krishna πριν καν τον αγγίξει . Για μας, η αγάπη είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο, το μέγεθος του πέους δεν συμπεριλαμβάνεται στην εξίσωση…







Advertisement





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading