Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Πού κάνει καλό ο καφές; Νέες έρευνες μας προτρέπουν να πίνουμε χωρίς ενοχές

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Αν θέλετε να μειώσετε την κατανάλωση καφέ γιατί έχει επηρεαστεί κατά πολύ το νευρικό σας σύστημα, οι επιστήμονες έρχονται για να σας σταματήσουν. Πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου Tohoku, της Ιαπωνίας αποκαλύπτει ότι η κατανάλωσή του καφέ μειώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου της στοματικής κοιλότητας και του λάρυγγα.



Ένα ή και περισσότερα φλιτζάνια την ημέρα, μπορούν να αποβούν σωτήρια για την πρόληψη τέτοιων ασθενειών. Ωστόσο σημειώνουν ότι η κατανάλωση του θα πρέπει να περιοριστεί μόνο σε 2-3 κούπες ημερησίως, διαφορετικά θα ανακύψουν άλλα ιατρικά προβλήματα. Εντάξει, 2 κούπες την ημέρα μας φτάνουν!








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading