Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πρώην διευθυντής της CIA ήταν εραστής της Φρειδερίκης!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF




Με αφορμή την πρόσφατη εξωσυζυγική περιπέτεια του άρτι παραιτηθέντος διευθυντή της CIA, Ντέιβιντ Πετρέους, ο βετεράνος δημοσιογράφος και..

συγγραφέας Στίβεν Κίντσερ, "θυμάται" τον "κατά συρροή άπιστο" και "αδιόρθωτο γυναικά" Αλεν Ντάλες, αρχηγό της CIA την περίοδο 1953-1961, και τις δικές του ουκ ολίγες παράνομες ερωτικές περιπέτειες.



Μέσα από τις σελίδες των New York Times ο Κίντσερ, (ο οποίος να σημειωθεί πως ήταν για χρόνια ανταποκριτής των New York Times στην Κωνσταντινούπολη, ενώ έχει γράψει και βιβλίο στο οποίο εξυμνεί τον Κεμάλ Ατατούρκ) αναφέρεται στον Αλεν Ντάλες, ο οποίος φέρεται να είχε εξωσυζυγικές ερωτικές περιπέτειες με περισσότερες από συνολικά 100 γυναίκες, μεταξύ αυτών και με την άλλοτε βασίλισσα της Ελλάδας Φρειδερίκη!



Ο δημοσιογράφος που ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει και βιβλίο με θέμα τη ζωή του Αλεν Ντάλες και του αδελφού του, υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Φόστερ Ντάλες (τιτλοφορούμενο "The Brothers: John Foster Dulles, Allen Dulles, and their Secret World War") αναφέρεται στην ερωτική περιπέτεια που διεξήχθη στα τέλη της δεκαετίας του 1950, με πρωταγωνίστρια τη βασίλισσα Φρειδερίκη...



Πιο συγκεκριμένα, επικαλούμενος μάλιστα ως πηγή "πολλές μαρτυρίες", ο Κίντσερ υποστηρίζει όπως αναφέρει το ethnos.gr, πως η Φρειδερίκη συνδέθηκε με τον άλλοτε διευθυντή της CIA το 1958, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού της ιδίας και του τότε ακόμη μελλοντικού βασιλέως Κωνσταντίνου Β' στις ΗΠΑ.



"Το 1958 η Φρειδερίκη ήρθε στις Ηνωμένες Πολιτείες σε περιοδεία με τον γιο της, τον μελλοντικό βασιλιά Κωνσταντίνο Β'. Ωστόσο, ενώ το ταξίδι της έφτανε προς το τέλος του, αυτή ανακοίνωσε χωρίς να δώσει καμία επιπλέον εξήγηση πως θα έμενε για άλλη μία εβδομάδα.



Εν συνεχεία επισκέφθηκε την Ουάσιγκτον. Εκεί συναντήθηκε με τον πρόεδρο Ντ. Αϊζενχάουερ, με τον οποίο συζήτησαν περί "πνευματικών αξιών" στο Οβάλ Γραφείο, και μετά επισκέφθηκε τον Ντάλες στο αρχηγείο της CIA.



Οι δυο τους είχαν μείνει μόνοι στο γραφείο του για σχεδόν μία ώρα όταν ένας βοηθός χτύπησε την πόρτα.



Καθώς δεν έλαβε απάντηση, αυτός εισήλθε στον χώρο. Βρήκε το γραφείο άδειο αλλά άκουσε θόρυβο από το διπλανό καμαρίνι. Λίγο αργότερα βγήκαν από εκεί ο Ντάλες και η βασίλισσα. Καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητό της στην ελληνική πρεσβεία, η βασίλισσα δικαιολόγησε τη στενή ελληνοαμερικανική φιλία αναφωνώντας: Απλώς τον αγαπάμε αυτόν τον άνθρωπο!".








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading