Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Ρινοπλαστική: Όμορφη μύτη, ελεύθερη αναπνοή!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





μπορεί να βελτιώσει την όψη, το σχήμα και τη γενικότερη εμφάνιση της μύτης



H αισθητική και λειτουργική πλαστική εγχείρηση μύτης, η οποία ονομάζεται και ρινοπλαστική (septorhinoplasty), μπορεί να βελτιώσει την όψη, το σχήμα και τη γενικότερη εμφάνιση της μύτης, αλλά και να την κάνει πιο λειτουργική στον ρόλο τον οποίο παίζει για ελεύθερη και απρόσκοπτη αναπνοή.



O σκοπός λοιπόν της ρινοπλαστικής είναι να επιτύχει πιο όμορφη μύτη, εναρμονισμένη στο πρόσωπο και συμμετρική ως προς τα άλλα χαρακτηριστικά του, συγχρόνως όμως να λειτουργεί ως όργανο άριστα στην αποστολή της.



H επιτυχημένη ρινοπλαστική ενισχύει την αυτοπεποίθηση, βελτιώνει την αυτοεκτίμηση και γενικότερα επιφέρει ένα επαναστατικά θετικό αποτέλεσμα στον τρόπο με τον οποίο το άτομο σκέπτεται, αισθάνεται και ενεργεί στη ζωή του. Bέβαια, με την προϋπόθεση ότι η πλαστική μύτης δεν θα του δημιουργήσει προβλήματα στην αναπνοή.



H ρινοπλαστική στην Αθήνα, αλλά και σε όλη την Ελλάδα, έχει αρκετά μεγάλη ζήτηση, όπως και σε όλες τις άλλες χώρες του πολιτισμένου κόσμου και οι εγχειρήσεις ρινοπλαστικής πρέπει να πραγματοποιούνται σε οργανωμένο χειρουργείο νοσοκομείου.








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading