Οι ίδιοι αναφέρουν στην εφημερίδα Χρόνος: «Το ψάρι μας παίδεψε, ήταν πολύ βαρύ, δεν...
ερχόταν, σπαρταρούσε, έβαλε ο Δαμιανός-ο δεύτερος αλιέας- το χέρι στο στόμα του και γαντζώθηκε για να το βγάλουμε. Αυτά τα ψάρια είναι μοναχικά, ζουν μέσα σε ξέρες, σε τρύπες, βγαίνουν για φαγητό και τρυπώνουν πάλι στο καταφύγιό τους», θα πει ο κ. Βασιλακάκης ο οποίος λέει ότι φέτος είναι η χρονιά τους!
Το δόλωμα ήταν σαρδέλα. Φυσικά το ψάρι βγήκε από την βάρκα αφού προηγήθηκε λαϊκό προσκύνημα στο Λιμάνι του Φαναρίου. Ανοικτά στο Θρακικό πέλαγος ήταν το ψάρεμα. Έριξαν το παραγάδι για τρεις ώρες και όταν πήγαν να το πάρουν είχαν αυτή την τύχη. Ο ροφός κατέληξε στο κάμπιγκ όπου περνούν το καλοκαίρι οικογενειακά οι δύο φίλοι. Το ψάρι μετά την αποθανάτισή του φωτογραφικά τεμαχίστηκε για να μπει στο μαγκάλι, ενώ το κεφάλι θα γίνει μια εξαιρετική σούπα.
«Όλα ήταν θέμα τύχης, αυτά συμβαίνουν μια φορά στα πόσα χρόνια. Μπορείς να ρίξεις εκατό φορές και να μην πιάσεις τίποτα», θα πουν περιχαρείς.
ερχόταν, σπαρταρούσε, έβαλε ο Δαμιανός-ο δεύτερος αλιέας- το χέρι στο στόμα του και γαντζώθηκε για να το βγάλουμε. Αυτά τα ψάρια είναι μοναχικά, ζουν μέσα σε ξέρες, σε τρύπες, βγαίνουν για φαγητό και τρυπώνουν πάλι στο καταφύγιό τους», θα πει ο κ. Βασιλακάκης ο οποίος λέει ότι φέτος είναι η χρονιά τους!
Το δόλωμα ήταν σαρδέλα. Φυσικά το ψάρι βγήκε από την βάρκα αφού προηγήθηκε λαϊκό προσκύνημα στο Λιμάνι του Φαναρίου. Ανοικτά στο Θρακικό πέλαγος ήταν το ψάρεμα. Έριξαν το παραγάδι για τρεις ώρες και όταν πήγαν να το πάρουν είχαν αυτή την τύχη. Ο ροφός κατέληξε στο κάμπιγκ όπου περνούν το καλοκαίρι οικογενειακά οι δύο φίλοι. Το ψάρι μετά την αποθανάτισή του φωτογραφικά τεμαχίστηκε για να μπει στο μαγκάλι, ενώ το κεφάλι θα γίνει μια εξαιρετική σούπα.
«Όλα ήταν θέμα τύχης, αυτά συμβαίνουν μια φορά στα πόσα χρόνια. Μπορείς να ρίξεις εκατό φορές και να μην πιάσεις τίποτα», θα πουν περιχαρείς.