Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Οι 10 πιο hot πριγκίπισσες

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Οι 10 πιο hot πριγκίπισσες [φώτο]

Διάβασε τη λίστα που σου ετοίμασαμε…

 

 

 


Aρ. 10 : Πριγκίπισσα Μαίρη της Δανίας

Η πριγκίπισσα Μαίρη παραδέχεται πως της πήρε καιρό να μάθει τον ρόλο της. «Βρέθηκα ξαφνικά να πρέπει να κάνω την πριγκίπισσα σε ένα από τα πιο παλιά βασίλεια της Ευρώπης» παραδέχεται η πρώην μεσίτρια πολυτελών κατοικιών στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας. Η 37χρονη Μαίρη της Δανίας, όπως λέγεται πλέον στους ευγενείς κύκλους, συγκαταλέγεται σήμερα στις πενήντα πιο δημοφιλείς προσωπικότητες του πλανήτη. Το τέταρτο παιδί μιας οικογένειας Αυστραλών μεταναστών από τη Σκωτία είναι σήμερα η εστεμμένη πριγκίπισσα, σύζυγος του διαδόχου του θρόνου της Δανίας Φρέντερικ. Το ζευγάρι, που θεωρείται από τα πιο ερωτευμένα και ταιριαστά στους βασιλικούς κύκλους, συμπλήρωσε την ευτυχία του με δύο παιδιά, τον τριών ετών Κρίστιαν και τη δύο ετών Ιζαμπέλα. Η θετική αύρα της, η ευγενική φυσιογνωμία της και η ποιοτική σχέση της με τον σύζυγό της, τον οποίο ερωτεύτηκε για τον χαρακτήρα του και όχι για τον θρόνο και τους τίτλους του, έκαναν τη Μαίρη πολύ αγαπητή και δημοφιλή στον λαό της Δανίας. Στο πρόσωπό της βλέπουν μια αληθινή πριγκίπισσα, με έμφυτο το glamour στοιχείο, ευγένεια και καλούς τρόπους που πηγάζουν από την ψυχή της και όχι από το πρωτόκολλο! Στις ανεπίσημες μετακινήσεις της παίρνει οικονομική θέση στο αεροπλάνο και στην καθημερινότητά της επιλέγει τα φτηνά t-shirts και τις φόρμες. Απλή παρά το βάρος του τίτλου της!

Aρ. 9 : Πριγκίπισσα Siriwannawari της Ταϊλάνδης

Γεννημένη στις 8 Ιανουαρίου του 1987, η πριγκίπισσα Siriwannawari έχει φέρει μια μοντέρνα πνοή στον βασιλικό οίκο της Ταϊλάνδης. Η ίδια έχει σπουδάσει Σχέδιο Μόδας και παρουσιάζει τη δική της σειρά ρούχων. Προφανώς είναι πολύ καλή σε αυτό που κάνει, καθώς προσεκλήθη να παρουσιάσει τα σχέδιά της στο Fashion Week του Παρισιού. Εκπροσώπησε τη χώρα της στους Πανασιατικούς Αγώνες το 2005 για το άθλημα του μπάντμιντον. Η κοπέλα αυτή είναι δεύτερη στη σειρά για το θρόνο της χώρας της, γεγονός που γεννά ερωτήματα για τη τύχη της καριέρας της στο χώρο της μόδας όταν θα κληθεί να αναλάβει το τίτλο της.

Aρ. 8 : Πριγκίπισσα Ευγενία της Μεγάλης Βρετανίας

Είναι το νέο κακό παιδί της βασιλικής οικογένειας αφού τα ξέφρενα πάρτι και οι φωτογραφίες της σε άσεμνες πόζες δεν τελειώνουν ποτέ και συνεχίζουν να προκαλούν πονοκέφαλο στους γονείς της. Γεννημένη στις 23 Μαρτίου 1990, είναι η κόρη του Ανδρέα του Γιορκ και της Σάρα Φέργκιουσον. Αν και πολύ μικρή για να αναπτύξει σημαντικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια, η Ευγενία συνεχώς ανεβαίνει σε δημοτικότητα. Θεωρείται πάντως το νέο κακό παιδί της οικογένειας, καθώς εθεάθη να χορεύει γυμνή γιορτάζοντας το τέλος των εξετάσεών της. Θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε την μελλοντική εξέλιξη της όμορφης αυτής πριγκίπισσας!

Aρ. 7 : Πριγκίπισσα Σονάμ του Μπουτάν

Η πριγκίπισσα Σονάμ είναι η απόδειξη ότι η ομορφιά και η εξυπνάδα μπορεί να συμβαδίζουν σε μια γυναίκα. Είναι η κόρη του τέαρτου βασιλιά του Μπουτάν, η πανέμορφη 30χρονη πριγκίπισσα έχει πτυχία στις Διεθνείς Σχέσεις από το Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ και μάστερ στην Νομική από το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ.

Aρ. 6 : Πριγκίπισσα Αλεξάνδρα του Λουξεμβούργου

Είσαι λάτρης του τένις; Θα βρεις το ταίρι σου στο πρόσωπο της πριγκίπισσας Αλεξάνδρας. Είναι το τέταρτο και τελευταίο παιδί και η μοναδική κόρη του δούκα Henri και της δούκισσας Maria Teresa. Έχει τον τίτλο της πριγκίπισσας του Λουξεμβούργου και της πριγκίπισσας του Νασάου (το οποίο βρίσκεται στις Μπαχάμες). Τα 4 αδέρφια της λέγονται Guillaume, Felix, Louis και Sebastien. Δεν πρόκειται να γίνει ποτέ βασίλισσα καθώς είναι γυναίκα και υπάρχει τουλάχιστον ένας άντρας, μεγαλύτερός της ο οποίος είναι πιο κοντά στο θρόνο. Στον ελεύθερο χρόνο της ασχολείται με το τένις, το σκι και τα θαλάσσια σπορ.

Aρ. 5 : Πριγκίπισσα Σαρλίν Γουίτστοκ του Μονακό

Η Σαρλίν Γουίτστοκ, αθλήτρια της κολύμβησης από τη Νότιο Αφρική, είναι η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό, ο οποίος μετά από πολύ σκέψη αποφάσισε να το πάρει το κορίτσι. Στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο η κάμερα τους απαθανάτισε για πρώτη φορά και η σχέση τους μετρά ήδη τρεισήμισι χρόνια. Η Σαρλίν μετακόμισε στο Μονακό, όπου ζει με τον Αλβέρτο σαν… πριγκίπισσα! Αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Ιούνιο ενώ ο γάμος του αναμένεται να τελεστεί στις 8 Ιουλίου του 2011. Ο Αλβέρτος ακολούθησε προφανώς τα βήματα του πατέρα του, που είχε επιλέξει ως σύζυγο την Γκρέις Κέλι, θεά του κινηματογράφου μεν, κοινή θνητή δε.

Aρ. 4 : Πριγκίπισσα Σαρλότ του Μονακό

Είναι νέα, όμορφη, γαλαζοαίματη, κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνα του Μονακό, εγγονή του πρίγκιπα Ρενιέ και της κινηματογραφικής βασίλισσας του Χόλιγουντ Γκρέις Κέλι. Η νεαρή Σαρλότ είναι ένα κορίτσι της εποχής της που τα έχει όλα, χωρίς να μοιάζει να ασφυκτιά στο πριγκιπικό της καλούπι. Αλλωστε, η δυναστεία των Γκριμάλντι ήταν πάντα πιο χαλαρή στο πρωτόκολλο. Είναι η 4η στη σειρά διαδοχής του θρόνου, σπούδασε Φιλοσοφία και το μεγάλο της πάθος είναι τα άλογα και η μόδα. Πριν από μερικούς μήνες, συνδυάζοντας τις δύο μεγάλες αγάπες της, υπέγραψε «χρυσό» συμβόλαιο με τον ιταλικό οίκο Gucci, προκειμένου οι σχεδιαστές του να επιμελούνται την επίσημη ενδυμασία της σε κάθε αγώνα. Τα τελευταία δύο χρόνια ζει μεταξύ Λονδίνου, όπου μένει ο αγαπημένος της Αλεξ Ντελάλ, Παρισιού, όπου βρίσκεται ο προπονητής της, και Μονακό, όπου ζει η μητέρα της. Ο 28χρονος είναι ιδιοκτήτης μεγάλης γκαλερί του Λονδίνου -20 Hoxton Square- και είναι ζευγάρι με τη νεαρή Κασιράγκι από το 2007. Οι κοσμικογράφοι του Μονακό τη βλέπουν σύντομα να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εγγονό του βαθύπλουτου Μπλακ Τζακ Ντελάλ.

Aρ. 3 : Πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας

Η πριγκίπισσα Μαντλέν της Σουηδίας τα έχει όλα! Νέα, όμορφη, ξανθιά Σουηδέζα και πριγκίπισσα, είναι από τις πιο περιζήτητες νύφες στον κόσμο. Για χρόνια τώρα η σουηδική βασιλική οικογένεια ζούσε μακριά από τη δημοσιότητα. Οι μόνες φορές που τα ΜΜΕ -σουηδικά και διεθνή- αναφέρονταν στους βασιλείς της Σουηδίας, ήταν η ετήσια απονομή των βραβείων Νόμπελ, ένα από τα λίγα προνόμια που τους έχουν απομείνει. Από εκεί, την απονομή των μεγάλων αυτών βραβείων ξεκίνησε η νέα εποχή, το ενδιαφέρον των ΜΜΕ για τις σουηδέζες πριγκίπισσες. Τότε, εμφανίστηκε η μικρή κόρη του βασιλιά, η Μαντλέν με ένα βαθύ ντεκολντέ δίπλα στους Νομπελίστες. Και το κυνήγι των φωτορεπόρτερ άρχισε. Αν και έχει όλα τα καλά, στην προσωπική της ζωή έχει ατυχήσει μιας και χώρισε πριν από 2 χρόνια με τον αρραβωνιαστικό της Jonas Bergstrom, επειδή της τα φόραγε. Τον έπιασε επ’ αυτοφώρω με μια φοιτήτρια. Μετά από αυτό, της έλαχε να βρει παρηγοριά στον Έλληνα playboy Σταύρο Νιάρχο, αλλά κι αυτό διήρκεσε λίγο μιας και τον περιτριγυρίζουν πολλές.

Aρ. 2 : Πριγκίπισσα Λετίσια της Ισπανίας

Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην Ισπανία. Ο διάδοχος του ισπανικού θρόνου Φελίπε είχε αποφασίσει να παντρευτεί μια κοινή θνητή – και δη διαζευγμένη. Η Λετίσια Ορτίς δεν ήταν άγνωστη στο ευρύ κοινό: το 2001 μετέδωσε ζωντανά από το «Σημείο Μηδέν» τις επιθέσεις στους Δίδυμους Πύργους, το 2003 μετέφερε εικόνες από τον πόλεμο του Ιράκ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στη διάρκεια ρεπορτάζ που έκανε η σημερινή πριγκίπισσα στο ναυάγιο του «Prestige». O μεγαλειώδης γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 2004 στον καθεδρικό ναό Αλμουδένα στη Μαδρίτη παρουσία του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και Σοφίας και, φυσικά, όλων των εστεμμένων της υφηλίου. Έχουν αποκτήσει δύο κοριτσάκια και σήμερα η Λετίσια, εκτός από το να συνοδεύει το σύζυγό της στα ταξίδια του ανά τον κόσμο, επιδίδεται σε κοινωνικό έργο, όπως η προστασία των δικαιωμάτων των παιδιών και η εκπαίδευση.

Aρ. 1 : Πριγκίπισσα Ζάρα της Μεγάλης Βρετανίας

Η 26άχρονη κόρη της πριγκίπισσας Άννας και του πρώτου της συζύγου, καπετάνιου Μαρκ Φίλιπς, έφτασε πολύ κοντά στο γάμο πριν από μερικά χρόνια. Οι παπαράτσι, όμως, που εισέβαλαν στην ιδιωτική της ζωή οδήγησαν τη σχέση της στο χωρισμό και πλέον η όμορφη Ζάρα παρουσιάζεται διστακτική στο θέμα γάμος. Δεν είναι λίγοι, βέβαια, εκείνοι που θα ήθελαν να βρεθούν στο πλευρό της «Προσωπικότητας της χρονιάς του 2006», όπως ανακηρύχθηκε από το αθλητικό τμήμα του BBC! Η καρδιά της όμως χτυπάει για τον αθλητή του ράγκμπι Μάικ Τίνμπαλ. Θα ναι άραγε αυτός ο εκλεκτός; Κανείς δεν γνωρίζει, δεδομένου ότι η Ζάρα παρουσιάζεται κάπως ιδιόρρυθμη, όταν οι σχέσεις της αρχίζουν να αποκτούνδημοσιότητα.

GOSSIP-TV

Share
Loading