Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Οι γυναίκες " φτιάχνονται "όταν οι άνδρες … οδηγούν !

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF


Μπορεί οι ίδιες να μην το παραδέχονται αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που κάνουν τις γυναίκες να τρελαίνονται όταν βλέπουν έναν άνδρα να οδηγεί. Φαίνεται πως θαυμάζουν κρυφά την παράξενη ικανότητα των αρσενικών στο parking σε έναν στενό χώρο ή στο να οδηγήσουν με την όπισθεν.

Από την άλλη πλευρά στους άνδρες αρέσει το γεγονός ότι οι γυναίκες οδηγοί θα θυμηθούν να πάρουν κάτι μαζί τους για φαγητό σε ταξίδια μεγάλης διάρκειας ή ότι ζητάνε οδηγίες όταν χάνονται.

Οι μυστικές απόψεις μας σχετικά με τις συνήθειες που έχει στην οδήγηση το αντίθετο φύλο αποκαλύφθηκαν στο πλαίσιο έρευνας, που έγινε σε δείγμα 2.000 οδηγών. Οι μισές γυναίκες, που ερωτήθηκαν, δήλωσαν ότι αυτό που τους αρέσει περισσότερο στους άνδρες οδηγούς είναι ότι ξέρουν τι πρέπει να κάνουν όταν τους σκάσει το λάστιχο ή πάθει μια βλάβη το αυτοκίνητό τους.

Το 41 % των γυναικών θαυμάζει την ευκολία με την οποία οι άνδρες μπορούν να παρκάρουν και το 39 % τις ικανότητές τους στους ελιγμούς και στην αναστροφή.

Στο 66 % των γυναικών αρέσει το γεγονός ότι πολλοί άνδρες οδηγούν πολύ κοντά στο προπορευόμενο αυτοκίνητο, ενώ το 40 % των ανδρών δήλωσε ότι τους ενοχλεί ο χρόνος που χρειάζονται οι γυναίκες για παρκάρουν και να ξεπαρκάρουν.γράφει η Ράνια Μαλλίου



πηγή

Share
Loading