Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Ο 16χρόνος Justin Bieber τραβά (ξανά) την προσοχή των media δηλώνοντας ότι προτιμά τις ώριμες γυναίκες

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Ο Justin Bieber έχει μόλις πατήσει τα 16 του χρόνια, αλλά έχει πλέον καταξιωθεί στο μουσικό star system. Τα τραγούδια του (όσο αφελή και αν είναι) γεμίζουν το πρόγραμμα των ραδιοφωνικών σταθμών, οι αφίσες του γεμίζουν τους τοίχους των νεαρών κοριτσιών… την ίδια ώρα που οι τραπεζικοί του λογαριασμοί γεμίζουν με έσοδα από διάφορες δραστηριότητες ανάμεσα στις οποίες και μια κινηματογραφική ταινία. Και όπως κάθε star που σέβεται τον εαυτό του, ο Justin έχει μπει από μικρός στο νόημα και φροντίζει να τροφοδοτεί τον τύπο με προκλητικές δηλώσεις. Αυτή τη φορά αποκάλυψε ότι προτιμά τις ώριμες γυναίκες αντί για τις συνομήλικές του…
Μπορεί να έχει συλληφθεί από το φωτογραφικό φακό να ανταλλάζει φιλιά με την Rihanna και την Κaty Perry, όμως ο Justin Bieber ισχυρίζεται ότι δεν έλκεται από κορίτσια της ηλικίας του.
Όλα ξεκίνησαν στην τελετή απονομής των Χρυσών Σφαιρών, όταν Καναδός star ανέλαβε να απονείμει ένα βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες μαζί με την 14χρονη ανερχόμενη ηθοποιό Ηailee Stainfield. Εκείνο το βράδυ από τη σκηνή των βραβείων ο Bieber εξέφρασε τον θαυμασμό του τόσο για την ομορφιά όσο και για το ταλέντο της νεαρής Ηailee. Μάλιστα δεν παρέλειψε να κάνει post στο Twitter ότι «Hailee Steinfield. Την γνώρισα πριν λίγες μέρες στις Χρυσές Σφαίρες και είναι πολύ ταλαντούχα».
Λίγες μέρες αργότερα όμως, καλεσμένος του Jay Leno και στην εκπομπή Τhe Tonight Show ρωτήθηκε φυσικά αν θα έκανε ποτέ σχέση μαζί της. Τότε ο 16χρονος Justin απάντησε ότι είναι πολύ μικρή για εκείνον και ότι προτιμά τις... μεγαλύτερες! Μάλιστα έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι τα κομπλιμέντα του προς τη νεαρή ηθοποιό ήταν στο πλαίσιο μιας καθαρά φιλικής σχέσης, χωρίς κανένα υπονοούμενο φλερτ.
πηγή: e-radio.gr

Share
Loading