Πέμπτη 7 Απριλίου 2022

«Τσακίζει κόκκαλα» υγειονομικός σε απεργία πείνας: «Είμαστε ελεύθεροι – Δεν υποχωρούμε ακόμη και αν πεθάνουμε»

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

 

Συγκλονίζει η ομιλία της Ζωής Βαγιοπούλου - «Έχουμε το Θεό μαζί μας»

Μια συγκλονιστική ομιλία έκανε έξω από τη Βουλή η Ζωή Βαγιοπούλου, μια από τους πέντε ανεμβολίαστους υγειονομικούς που βρίσκονται σε απεργία πείνας. 

Τα λόγια της «τσακίζουν κόκκαλα», καθώς αναφερόμαστε σε έναν άνθρωπο που βρίσκεται επί 18 (17 όταν έγινε η ομιλία) ημέρες σε απεργία πείνας.

Η ομιλίας της Ζ.Βαγιοπούλου

«17 ημέρες απεργία πείνας για το δικαίωμα στην εργασία, η εργασία είναι δικαίωμα, δεν θα μας το στερήσει κανένας. Είμαστε 7.500 οικογένειες υγειονομικών έξω από το ΕΣΥ, το δημόσιο ΕΣΥ που το πλήρωσαν οι παππούδες και οι γονείς μας και έχουμε δικαίωμα εμείς και τα παιδιά μας σε αυτό και είμαστε έξω με μόνιμες αποφάσεις κατά παρέκκλιση του Συντάγματος και στα όρια της συνταγματικής νομιμότητας.

Παντού σε όλο τον κόσμο έχουν πάρει τα μέτρα πίσω γι’ αυτόν τον ιό, εδώ στην Ελλάδα εμμονικά υπάρχουν αποφάσεις που επιμένουν να μας κρατάνε ανελεύθερους, είμαστε και θα είμαστε ελεύθεροι, δεν χρειαζόμαστε πιστοποιητικά για να είμαστε ελεύθεροι. Το εμβόλιο έπεσε σαν βόμβα στα θεμέλια της ελληνικής οικογένειας. Από πότε η ελληνική οικογένεια αποφάσισαν ότι πρέπει να διαλυθεί και ποιον ρώτησαν;

Εμείς έχουμε το Θεό και τις προσευχές των ανθρώπων μαζί μας, εισπράττουμε την αγάπη. Φωνή θέλουμε να φτάσει σε εσάς, είμαστε πολλοί και είμαστε πιο δυνατοί, θα τα καταφέρουμε και εάν χρειαστεί να πεθάνουμε δεν υποχωρούμε»!

Δείτε εδώ το βίντεο: https://rumble.com/vzykof-60399663.html

pronews.gr

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΩΝ 5 ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ  ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΟ Ε.Σ.Ρ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ  ΜΜΕ: nikosantoniadis.tv



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading