Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για παραχώρηση πλατφόρμας Ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης της ΕΕΠΕΚ

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως η Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (Ε.Ε.Π.Ε.Κ - https://www.eepek.gr/el/ ), λαμβάνοντας υπόψη τις έκτακτες καταστάσεις και το κλείσιμο των σχολείων λόγω του Covid-19, προτίθεται να παραχωρήσει δωρεάν την πλατφόρμα ασύγχρονης Τηλεκπαίδευσης Moodle που διαθέτει και χρησιμοποιεί (https://seminars.eepek.gr/login/) προκειμένου να υλοποιηθούν έως και 50 εκπαιδευτικά προγράμματα – μαθήματα ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης για μαθητές του Γυμνασίου και του Λυκείου, μέχρι τη λήξη του Σχολικού έτους. Σε κάθε ένα από αυτά τα εκπαιδευτικά προγράμματα, δύναται να συμμετέχουν έως και 500 μαθητές, χωρίς κάποιο γεωγραφικό περιορισμό.
Για το σκοπό αυτό, έχει δημιουργηθεί η παρακάτω πρόσκληση - φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος προς τους εκπαιδευτικούς των Δημοσίων Σχολείων.
Διευκρινίζεται ότι η πρόσκληση αφορά εκπαιδευτικούς των Δημοσίων Σχολείων οι οποίοι έχουν (ή μπορούν να φτιάξουν) το κατάλληλο υλικό για εξ αποστάσεως εκπαίδευση και έχουν τις απαραίτητες γνώσεις για να χρησιμοποιήσουν και να διαχειριστούν εξ ολοκλήρου ένα εξ αποστάσεως μάθημα στην πλατφόρμα Moodle.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. (Δ. Κολοκοτρώνης - 6972038117 / Δ. Λιόβας 6932078466).

 Με εκτίμηση,

Για το Δ.Σ. της ΕΕΠΕΚ

Ο Πρόεδρος

Δημήτριος Κολοκοτρώνης


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading