Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Κορμός με πορτοκάλι

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
200γρ. μαργαρίνη
60γρ. κακάο κοσκινισμένο
400γρ. γάλα ζαχαρούχο
80γρ. γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι
225γρ. μπισκότα τύπου πτι-μπερ σπασμένα με το χέρι


Διαδικασία συνταγής
Κόβουμε το γλυκό πορτοκάλι σε πολύ μικρά κυβάκια και το κρατάμε στην άκρη. Προσπαθούμε να έχει όσο το λιγότερο δυνατό σιρόπι.
Λιώνουμε τη μαργαρίνη και προσθέτουμε το κακάο. Ανακατεύουμε και όταν ομογενοποιηθούν τα υλικά προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, τα σπασμένα μπισκότα και το γλυκό πορτοκαλιού.
Ανακατεύουμε καλα και απλώνουμε σε λαδόκολλα σαν να είναι μεγάλο σαλάμι. Τυλίγουμε τον κορμό μας με την λαδόκολλα και τον βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες.
Κόβουμε σε φέτες και σερβίρουμε.


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading