ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
1 πεπόνι
5-6 κ.σ. μέλι
**********
Διαδικασία συνταγής
**********
Διαδικασία συνταγής
Καθαρίζουμε το πεπόνι και το κόβουμε σε μικρά κομμάτια. Το βάζουμε στην κατάψυξη.
Μετά από 6-8 ώρες, βγάζουμε το πεπόνι από την κατάψυξη και το βάζουμε σε μεγάλο μίξερ. Το χτυπάμε ώστε να λιώσει και να πάρει υφή πηχτής γρανίτας. Προσθέτουμε ενώ το χτυπάμε το μέλι και συνεχίζουμε το χτύπημα. Σερβίρουμε αμέσως.
Το είδαμε: εδώ