ΥΛΙΚΑ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Υλικά συνταγής
4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου
4 κ.σ. ελαιόλαδο
½ κ.γ. κουρκουμάς σκόνη
½ κ.γ. πάπρικα κόκκινη γλυκιά
1 κ.γ. ρίγανη
1 κ.γ. κύμινο
½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
2 κ.γ. αλάτι
1 λάιμ ή λεμόνι (ο χυμός του)
Διαδικασία συνταγής
Διαδικασία συνταγής
Φτιάχνουμε ένα πολτό με το ελαιόλαδο και τα μπαχαρικά και αλείφουμε το κοτόπουλο.
Σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο επιπλέον ελαιόλαδο, σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να ροδίσουν τα φιλέτα.
Σερβίρουμε με χυμό λάιμ ή λεμονιού.
Το είδαμε: εδώ