Υλικά συνταγής
- 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
- 220γρ. νωπή μαγιά
- 2½ κουτιά (χρησιμοποιούμε το κουτί του ζαχαρούχου για μεζούρα) ζάχαρη
- 1 πορτοκάλι (ο χυμός του)
- 2 κουτιά ελαιόλαδο ή σπορέλαιο
- 6 αυγά
- 1 κ.γ. μαχλέπι
- 1 κ.γ. κακουλέ
- 1 κ.γ. μαστίχα Χίου
- 3 κουτιά νερό χλιαρό
- 2-2½ κιλά αλεύρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Το είδαμε: εδώ