Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Λαδένια με φρέσκια μοτσαρέλα και βουβαλίσιο σαλάμι

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι ξερή μαγιά
  • 1 φλιτζ. χλιαρό νερό
  • 1 κ.γ. αλάτι

για τη γέμιση

  • 1 μεγάλη ώριμη ντομάτες κονκασέ κομμένες ή χυμός ντομάτας
  • 1 μπάλα μοτσαρέλα φρέσκια κομμένη σε κομμάτια
  • 10 φέτες σαλάμι από 100% βουβαλίσιο κρέας
  • ¾φλιτζ. ελαιόλαδο
  • λίγη ρίγανη
  • 1 πρέζα ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading