Υλικά συνταγής
- 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φακελάκι ξερή μαγιά
- 1 φλιτζ. χλιαρό νερό
- 1 κ.γ. αλάτι
για τη γέμιση
- 1 μεγάλη ώριμη ντομάτες κονκασέ κομμένες ή χυμός ντομάτας
- 1 μπάλα μοτσαρέλα φρέσκια κομμένη σε κομμάτια
- 10 φέτες σαλάμι από 100% βουβαλίσιο κρέας
- ¾φλιτζ. ελαιόλαδο
- λίγη ρίγανη
- 1 πρέζα ζάχαρη
- αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
Το είδαμε: εδώ