Υλικά συνταγής
για το μπούτι
- 2 κιλά μπούτι χοιρινό (ολόκληρο)
- 6 κυδώνια κομμένα στα 4
- 15 δαμάσκηνα αποξηραμένα
- 1 πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη
- 2 κλαδάκια φρέσκια ρίγανη ή 1 κ.σ. αποξηραμένη
- ½ κ.γ. κανέλα και γαρίφαλο
- λίγο ελαιόλαδο για το σοτάρισμα
- αλάτι
- πιπέρι
για τη μαρινάδα
- 1 πορτοκάλι (ο χυμός του)
- 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
- 3 κ.σ. μουστάρδα
- ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 φλιτζ. κρασί λευκό
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής στο Cooklos.gr
Το είδαμε: εδώ