Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Κοκκινιστό αλκοολικό

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά)
  • ½ φλιτζ. κόκκινο κρασί
  • 1 σφηνοπότηρο (50 ml) τσίπουρο ή τσικουδιά
  • ½ φλιτζ. μαυροδάφνη
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 κρότο τριμμένο
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 500γρ. (2 φλιτζ.) ντομάτα φρέσκια ή 1 συσκευασία χυμός ντομάτας εμπορίου
  • 15–20 φύλλα φρέσκος δυόσμος
  • 2 ποτήρια νερό περίπου
  • 1 κοφτό κ.γ. ζάχαρη
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading