Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Σπαγγέτι με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

για τα ζυμαρικά

  • 500γρ. σπαγγέτι Νο10 (ένα πακέτο)
  • νερό (5L για το βράσιμο)
  • 50γρ. αλάτι

για τη σάλτσα

  • 500γρ. χυμός ντομάτας εμπορίου ή 400γρ. φρέσκια ή 500γρ. κονκασέ
  • ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • 1 κ.γ. αλάτι
  • ½ κ.γ. πιπέρι

για τα κεφτεδάκια

  • 350γρ. κιμάς ανάμεικτος ή μοσχαρίσιος
  • 1 αυγό
  • 100γρ. φρυγανιά τριμμένη
  • 1 πρέζα κύμινο
  • 1 κ.γ. ή 5 φύλλα δυόσμος ξερός ή φρέσκος
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading