Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Χοιρινά φιλετάκια με σχοινόπρασο στο τηγάνι

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 8 φέτες φιλετάκια χοιρινά (100γρ./καθένα) ή λόντζα
  • 4 κ.σ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. φασκόμηλο
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 ποτήρι κρασί λευκό
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading