Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Ο έκτος κύκλος «Game of Thrones» θα τελειώσει με το μεγαλύτερο επεισόδιο της σειράς

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Αν η σειρά δεν σας φαινόταν αρκετά επική, οι τίτλοι και η διάρκεια των τελευταίων επεισοδίων θα σας πείσουν. Οι άνεμοι του χειμώνα...θα φυσήξουν! 
Από τον Πάνο Γκένα
Το HBO αποκάλυψε τις πρώτες φωτογραφίες από το επερχόμενο 8ο επεισόδιο του έκτου κύκλου «Game of Thrones» με τίτλο «Κανένας» (No One) και σύμφωνα με την περίληψη «ενώ ο Τζέιμι (Νικολάι Κόστερ-Βαλντάου) ζυγίζει τις επιλογές του, η Σέρσεϊ (Λένα Χίντεϊ) απαντά σε μία απαίτηση. Τα σχέδια του Τίριον (Πίτερ Ντίνκλατζ) αποφέρουν καρπούς. Η Άρια (Μέισι Γουίλιαμς) αντιμετωπίζει μία νέα πρόκληση».
Αυτό όμως που έχει περισσότερο ενδιαφέρον είναι οι τίτλοι και οι διάρκειες των δύο τελευταίων επεισοδίων. Το προτελευταίο επεισόδιο με τον πολύ υποσχόμενο τίτλο «Η Μάχη των Μπάσταρδων» (κυκλοφορία 19 Ιουνίου) θα διαρκέσει 60 λεπτά, ενώ το φινάλε του κύκλου «Οι Άνεμοι του Χειμώνα», θα είναι μία ευθεία αναφορά στο επόμενο (και ακυκλοφόρητο) βιβλίο της σειράς που θα μοιράζεται τον ίδιο τίτλο. Το συγκεκριμένο επεισόδιο (26 Ιουνίου) θα είναι και το μεγαλύτερο επεισόδιο της σειράς, με διάρκεια που κλειδώνει στα 69 λεπτά.
Σχετικά με την «Μάχη των Μπάσταρδων», οι παραγωγοί της σειράς είχαν ανακοινώσει εδώ και καιρό πως η έκτη σεζόν θα περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη μάχη της τηλεοπτικής ιστορίας. Μιλώντας εκτενώς για τον έκτο κύκλο του «Game of Thrones», ο Ντέιβιντ Μπενίοφ υποστήριξε ότι θα είναι ο καλύτερος ολόκληρης της σειράς και αποκάλυψε πως «είναι οπωσδήποτε η μεγαλύτερη (σκηνή δράσης μέχρι στιγμής). Πάντα επιθυμούσαμε, από την άποψη της ιστορίας, του προϋπολογισμού, του χρόνου και των μέσων, να φτάσουμε στο σημείο όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε μια πραγματικά μεγάλη μάχη, με τον έναν στρατό στη μια μεριά και τον άλλο στην άλλη». ΟΚ, είχαμε ήδη ψηθεί!
Ο έκτος κύκλος «Game of Thrones» γυρίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και ο Μάικλ Λομπάρντο, πρόεδρος του ΗΒΟ, δήλωσε σε συνέντευξή του πως έχει συμφωνηθεί με τους δημιουργούς της σειράς να παραδώσουν άλλους δύο κύκλους. Πηγές αργότερα ξεκαθάρισαν ότι αυτοί οι υπολογισμοί είναι πρώιμοι, δεδομένου ότι οι δημιουργοί της σειράς τώρα μόλις ξεκίνησαν να σκιαγραφούν τα σχέδια τους, αλλά τόνισαν ότι οποιαδήποτε από τις επερχόμενες σεζόν θα είναι μικρότερη από τα 10 τουλάχιστον επεισόδια που αποτελούσαν τους κύκλους επεισοδίων κάθε σεζόν.
Η επική σειρά ήταν ο μεγάλος νικητής των βραβείων Emmy φτάνοντας στο σύνολο τα 12 βραβεία, συμπεριλαμβανομένων της καλύτερης τηλεοπτικής δραματικής σειράς, σκηνοθεσίας και σεναρίου (για το επεισόδιο «Mother's Mercy», Β' αντρικού ρόλου (για τον Πίτερ Ντίνκλατζ) και 8 ακόμα τεχνικά βραβεία.


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading