Σάββατο 4 Ιουνίου 2016

Ριγκατόνι με λεπτή μπεσαμέλ και παρμεζάνα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 500γρ. ριγκατόνι ψιλό ή άλλο κοντό ζυμαρικό
  • 20γρ. ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζ. παρμεζάνα τριμμένη

για τη λεπτή μπεσαμέλ

  • 1 λίτρο γάλα ζεστό
  • 70γρ. βούτυρο
  • 70γρ. αλεύρι
  • 1 κ.γ. γεμάτο αλάτι
  • ¼ κ.γ. λευκό πιπέρι
  • ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading