Δευτέρα 11 Απριλίου 2016

Μπρουσκέτες με αβοκάντο, σολομό και τόνο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • μπαγκέτα ή ψωμάκι ελαφρώς φρυγανισμένο
  • 1 ντομάτα κομμένη σε καρέ
  • 1 κ.γ. ξύδι λευκό
  • ½ κ.γ. δυόσμος ξερός
  • 1 κονσέρβα τόνος σε νερό
  • 50γρ. σολομός καπνιστός

για τη σως

  • 1 αβοκάντο ώριμο (η σάρκα του)
  • 50γρ. ανθότυρο (ή κάποιο μαλακό άσπρο τυρί)
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κ.γ. σκόνη σκόρδου
  • λίγο χυμό λεμονιού (1 κ.σ.)
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading