Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Νηστίσιμα κουλουράκια με κουβερτούρα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • ½ φλιτζ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
  • 1 φλιτζ. σπορέλαιο
  • 1 φλιτζ. ζάχαρη
  • ½ φλιτζ. χυμός φρέσκου πορτοκαλιού
  • 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
  • 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
  • 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 κ.γ. γαρίφαλο
  • 4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
  • 200γρ. κουβερτούρα (για να τα κάνουμε δίχρωμα ή 400γρ.για να τα κάνουμε όλα σοκολατένια)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading