Υλικά συνταγής
- ½ φλιτζ. μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 φλιτζ. σπορέλαιο
- 1 φλιτζ. ζάχαρη
- ½ φλιτζ. χυμός φρέσκου πορτοκαλιού
- 1 πορτοκάλι (ξύσμα)
- 1 κ.γ. μαγειρική σόδα
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- 1 κ.γ. γαρίφαλο
- 4 φλιτζ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο
- 200γρ. κουβερτούρα (για να τα κάνουμε δίχρωμα ή 400γρ.για να τα κάνουμε όλα σοκολατένια)
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Το είδαμε: εδώ