Σάββατο 5 Μαρτίου 2016

Νίκος ξαρχάκος και "σα μικρά παιδιά" live @ Cabaret Voltaire

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Το Σάββατο 12 Μαρτίου, ο Νίκος Ξαρχάκος παρέα με τους συνήθεις ύποπτους, Γιάννη Βενιζέλο (κιθάρα), Φοίβο Μποζά (σαξόφωνο) και Ηλία Πολυχρονιάδη (κρουστά), ντύνονται "σα μικρά παιδιά" και σας προσκαλούν στο αποκριάτικο party που θα πραγματοποιήσουν στο πανέμορφο χώρο του Cabaret Voltaire. 
Τραγούδια απ'όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής σκηνής αλλά και της επερχόμενης δισκογραφίας τους θα παρουσιαστούν με κονφετί, σερπατίνες και καραμούζες.
Συντροφιά τους, μάγοι απ'όλο κόσμο όπως η Δήμητρα Καλεσιάκη, που με τα φωνητικά της θα σας ταξιδέψει στ'αστέρια με "κλεμμένο ΙΧ", ο Χρήστος Κούτρας υπό τους ήχους του μπουζουκιού θα ρίξει "σταγόνες βροχής" και η Κωνσταντίνα Ρούσσου με νέυ και φλάουτο θα αποκαλύψει μπροστά στα μάτια σας το παιδί που κρύβετε μέσα σας!
να είστε όλες και όλοι εκεί !!!! :-)

 
 


bio:
Ο Νίκος Ξαρχάκος , γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα . Γράφει ο ίδιος τους στίχους και τη μουσική. Το 2009, με την κιθάρα στον ώμο, ξεκίνησε το όμορφο ταξίδι και άρχισε να μας φανερώνεται, σε μικρούς κυρίως χώρους. Στο βιογραφικό του, έχουν καταγραφεί εμφανίσεις σε δεκάδες μαγαζιά, σε φεστιβάλ, συμμετείχε στη μουσικοθεατρική ομάδα «Ξου Κακά», στην ομάδα αφήγησης παραμυθιών «Παραμυθοκόρες» καθώς και στην παράσταση της Λίνας Νικολακοπούλου «Τις νύχτες μπαίνεις στα όνειρά μου». Το 2013, μας παρουσίασε την πρώτη του, ανεξάρτητη, δισκογραφική δουλειά με τ'όνομα " Σα μικρό παιδί ". Το Δεκέμβρη του 2015 το τραγούδι του "Παλιάτσος και τρελός" συμπεριλήφθηκε στη συλλογή της Final Touch "Το νέο ελληνικό ροκ". Στις συνεργασίες του, σε περίοπτη θέση, καταγράφουμε αυτή με τον Βασίλη Καρρά, με το τραγούδι "μια ώρα αρχύτερα" που συμπεριλήφθηκε στο CD "από το Βορρά στο Νότο". 

Info: Cabaret Voltaire
Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 30 και Μαραθώνος Μεταξουργείο
Έναρξη: 22:00
Είσοδος: 4 Ευρώ
Τηλ. κρατήσεων: 2105227046

https://www.facebook.com/nikos.ksarhakos/?ref=tn_tnmn
https://www.youtube.com/channel/UCV1YA9HOLQebSzpwVCfTgHg



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading