Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Κέικ πορτοκάλι με κακάο

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 250γρ. φρέσκο βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
  • 4 αυγά
  • 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
  • 250γρ. ζάχαρη
  • 150γρ. καστανή ζάχαρη
  • 1 ποτήρι φυσικός χυμός πορτοκάλι
  • 3 πορτοκάλια (το ξύσμα τους)
  • ⅓ ποτήρι γάλα
  • 6 κ.σ. κακάο
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading