Υλικά συνταγής
- 500γρ. κριθαράκι
- 400γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
- 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή περασμένο στο multi
- 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
- 1 μικρό καρότο περασμένο στο μούλτι
- 250γρ. χυμός ντομάτας
- ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. ρίγανη
- 1 κ.σ. δυόσμος
- ¼ κ.γ. κανέλα
- 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
- 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
- 1 κ.γ. κοφτό πάπρικα γλυκιά
- 1 κ.σ. κοφτή αλάτι
- πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos
Το είδαμε: εδώ