Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Κριθαράκι με κιμά

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 500γρ. κριθαράκι
  • 400γρ. κιμάς μοσχαρίσιος
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο ή περασμένο στο multi
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 1 μικρό καρότο περασμένο στο μούλτι
  • 250γρ. χυμός ντομάτας
  • ⅓ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.σ. δυόσμος
  • ¼ κ.γ. κανέλα
  • 1 πρέζα μοσχοκάρυδο
  • 1 κ.γ. κοφτό ζάχαρη
  • 1 κ.γ. κοφτό πάπρικα γλυκιά
  • 1 κ.σ. κοφτή αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading