Σάββατο 19 Μαρτίου 2016

Κοκκινιστό με ρύζι και μανιτάρια

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

για το κρέας

  • 750γρ. κρέας μοσχαρίσιο (νουά, ποντίκι, σπάλα, μάγουλα)
  • ½ φλιτζ. ελαιόλαδο
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 κόκκινες πιπεριές περασμένες στο μούλτι
  • 2 φλιτζ. σάλτσα ντομάτας
  • 1 κ.σ. πελτές ντομάτας
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι
  • 1 κ.γ. ρίγανη
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • πιπέρι

για το ρύζι

  • 1 κούπα ρύζι μπονέτ
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • ½ κούπα κεφαλοτύρι
  • 5-6 μανιτάρια ψιλοκομμένα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 κύβος βοδινού
  • 1 κ.σ. μουστάρδα
  • 1 κ.γ. κόκκινο πιπέρι γλυκό
  • 1 κ.γ. θυμάρι ξερό
  • αλάτι
  • πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading