Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Τα «ισλαμοπαράδοξα» του Ελλαδιστάν...

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

...όταν όλες οι "φοβισμένες κότες" ελπίζουν για μια "ισλαμική εξέγερση" (που θα τους "λυτρώσει") ή έναν (χρήσιμο ηλίθιο) Μοναχικό Λύκο για να "βγάλει το φίδι από την τρύπα μόνος του" (και να του "φορτώσουν" μετά "τα πάντα")...

γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος

Μια χώρα με την ιστορία πόνου, αίματος και απωλειών που υπέστη εξ’ αιτίας του ισλάμ επί αιώνες, όπως η Ελλάδα, θα περίμενε οποιοσδήποτε έχων σώας τας φρένας άνθρωπος πως με την «παραμικρή ισλαμική πίεση» θα εξοργίζονταν και θα αντιδρούσε – και δή εκρηκτικά και βίαια – με τη μια...

Κι όμως....
Συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο...

Εισρέουν οι "ισλαμιστές εισβολείς" κατά δεκάδες χιλιάδες, χρόνια τώρα και με εμφανή την ραγδαία επιδείνωση τον τελευταίο χρόνο κι όμως, η Ελλάδα απλά ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ!!!

Ούτε Πολιτική, ούτε κυβερνήσεις, ούτε γραφειοκρατία, ούτε δικαιοσύνη, ούτε Στρατός, ούτε Αρχές Ασφαλείας, ούτε Εκκλησία, ούτε ΠΟΛΙΤΕΣ, ούτε ΚΑΝΕΙΣ!!!

Παρ’ ότι, πολλοί, πάρα πολλοί είναι οι «δυσαρεστημένοι Έλληνες»...

Η "απλή δυσαρέσκεια" όμως δεν αρκεί...

Με το να βγαίνει που και που κι από ένας από τους «εξέχοντες» να διαμαρτύρεται τζάμπα, με ασφάλεια και ανέξοδα για την κατάσταση ενώ έβαλε κι αυτός το «χεράκι» του για να μπουρδελοποιηθεί η κατάσταση, είναι το λιγότερο προκλητικό...

Είναι το λιγότερο γελοίο και πρόκληση ν’ ακούς πχ την ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ να ορύονται - «εκ του (αντιπολιτευτικού) ασφαλούς» - σήμερα για την κατάσταση στο λαθρομεταναστευτικό» (προσφυγικό είναι ο «νέος πολιτικά ορθός τίτλος» του) την στιγμή που επί δεκαετίες ΑΥΤΟΙ είναι που άνοιξαν συστηματικά τις «Πύλες» της χώρας στην «ισλαμική εισβολή».

Όσο για τον ΣΥΡΙΖΑ και την ευρύτερη αναρχοαριστερά, το δηλώνουν ξεκάθαρα χρόνια τώρα και βεβαίως ακόμη και σήμερα που κυβερνούν:

«...η Ελλάδα και η Ευρώπη πρέπει να γίνουν πολυπολιτισμικές και πολυφυλετικές το δυνατόν πιο γρήγορα...πρέπει να καταργηθούν τα έθνη, οι σημαίες και τα σύνορα...»

Ε, αυτό ακριβώς κάνουν σήμερα....

Ανοίξανε τα σύνορα διάπλατα και γεμίζουν τη χώρα με το «φρέσκο (ισλαμικό) αίμα»...

Αδιαφορώντας για το ότι αυτό θα προκαλέσει σύντομα ποταμούς αίματος από τις αναμενόμενες σφαγές...
Η Συνέχεια του άρθρου εδώ: aegeanhawk


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading