Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

Τα ταξίδια που πρέπει οπωσδήποτε να κάνετε στη ζωή σας

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Αυτοί είναι οι προορισμοί που πρέπει να επισκεφτείτε το νέο έτος
Adtech Ad
Ανακαλύψτε την ιστορία της Αιγύπτου, σαφάρι στη Ζάμπια και χαθείτε στα δάση της Νέας Ζηλανδίας. Οι παρακάτω προορισμοί δεν είναι ένα απλό ταξίδι, αλλά μια καινούργια εμπειρία.
Ταξιδέψτε με την οικογένεια σας ή τη παρέα σας στους κορυφαίους προορισμούς όπως ψηφίστηκαν απ’ το Travel + Leisure.
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

  Αν υπάρχει κάποιο μέρος που εντυπωσιάζει με μια ματιά, αυτό είναι η Ελλάδα και ειδικά τα νησιά της. Η Σαντορίνη δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με τα λευκά σπίτια, τη καλντέρα, το Ημεροβίγλι, το ηφαίστειο και τη μοναδική θέα.

ΜΑΡΟΚΟ

  Τη τελευταία δεκαετία, η Κόκκινη Πόλη έχει γίνει η πρωτεύουσα του στυλ του Μαρόκου, με όλο και περισσότερα πολυτελή ξενοδοχεία και καταστήματα να ανοίγουν στη περιοχή. Συνδυάστε τη διαμονή σας στο Royal Mansour-ένα μεγαλοπρεπές θέρετρο με λίγες νύχτες στο El Fenn, όπου η αυλή είναι γεμάτη με άνετους καναπέδες και κιλίμια . Για τους λάτρεις του σύγχρονου ντιζάιν, μια επίσκεψη στη περιοχή Guéliz είναι must. Πέραστε από το Studio Lalla για boho τσάντες και πηγαίντε στη 33 Rue Majorelle, όπου θα βρείτε ένα μίνι-παζάρι.

ΝΗΣΙΑ ΓΚΑΛΑΠΑΓΚΟΣ

  Τα Νησιά Γκαλαπάγκος στο Εκουαδόρ συνεχίζουν να προσελκύουν τους ταξιδιώτες απ΄ όλο τον κόσμο. Που αλλού μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα θαλάσσια ιγκουάνα να κάνει βουτιές ή πιγκουίνους να κάθονται στη παραλία;

Δείτε και τα υπόλοιπα μέρη.

Πηγή: Fortunegreece.com



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading