Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015

Κοτόπουλο σοτέ με θυμάρι και πιπέρι καγιέν

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 2 φιλέτα στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μικρά κομμάτια

για τη μαρινάδα

  • 1 κ.σ. ουίσκι
  • 1 λεμόνι (ο χυμός του)
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 4 κλαδάκια θυμάρι ή 2 κ.γ. αποξηραμένο θυμάρι
  • ½ κ.γ. πιπέρι καγιέν
  • ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading