Κυριακή 11 Οκτωβρίου 2015

Μπριζολάκια χοιρινά με καυτερή μαρινάδα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

Υλικά συνταγής

  • 6 μπριζόλες χοιρινές (λαιμού λεπτές 2 εκατοστά)

για τη μαρινάδα

  • 1 κρεμμύδι μεγάλο
  • 1 ντομάτα
  • 40ml σάλτσα σόγιας
  • 4 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ξύδι καλής ποιότητας
  • 2 κλωναράκια θυμάρι ή 1½ κ.γ. αποξηραμένο
  • 1 κ.γ. μπαχάρι
  • ½ κ.γ. πιπέρι καγιεν
  • 1 κ.γ. πάπρικα γλυκιά
  • ½ κ.γ. γαρίφαλο
  • ½ κ.γ. κανέλα
  • 1 κ.γ. ζάχαρη
  • αλάτι
  • λίγο πιπέρι
Διαβάστε τη συνέχεια της συνταγής εδώ: Συνταγές από το Cooklos


Το είδαμε: εδώ

Share
Loading