Λαχταριστές κρέπες γεμισμένες με πραλίνα και καβουρδισμένα φουντούκια που θα ξετρελάνουν τα μικρά αλλά και τα... μεγάλα παιδιά.
Υλικά
Για τις κρέπες
410ml γάλα πλήρες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
2 αβγά
135γρ. αλεύρι μαλακό
55γρ. βούτυρο 82%, λιωμένο
½ κουτ. γλυκού αλάτι (2 γρ.)
½ λοβό βανίλιας
Για τη γέμιση
1 βαζάκι πραλίνα
250γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και ψιλοσπασμένα (προαιρετικά)
Για τη σάλτσα σοκολάτας (αν χρησιμοποιήσετε)
250γρ. κουβερτούρα λιωμένη
375ml κρέμα γάλακτος 35%
Δείτε την διαδικασία στο olivemagazine.gr
Για τις κρέπες
410ml γάλα πλήρες, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
2 αβγά
135γρ. αλεύρι μαλακό
55γρ. βούτυρο 82%, λιωμένο
½ κουτ. γλυκού αλάτι (2 γρ.)
½ λοβό βανίλιας
Για τη γέμιση
1 βαζάκι πραλίνα
250γρ. φουντούκια καβουρδισμένα και ψιλοσπασμένα (προαιρετικά)
Για τη σάλτσα σοκολάτας (αν χρησιμοποιήσετε)
250γρ. κουβερτούρα λιωμένη
375ml κρέμα γάλακτος 35%
Δείτε την διαδικασία στο olivemagazine.gr
Το είδαμε: εδώ