Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Η ακριβότερη κρέμα προσώπου: 10.616€ το βαζάκι!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Η «La Creme» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοσης στις 21 Σεπτεμβρίου







Η ιαπωνική εταιρεία καλλυντικών Shiseido ετοιμάζεται να διαθέσει την ακριβότερη και σπανιότερη κρέμα προσώπου που έχει βγει ποτέ. Το όνομά της θα είναι «La Creme» (Η Κρέμα) και πρόκειται για μια ειδική έκδοση για τα τριακοστά «γενέθλια» της ακριβότερης μέχρι στιγμής κρέμας της εταιρείας, της «Cle de Peau Beaute».

Η «La Creme» θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένη έκδοσης στις 21 Σεπτεμβρίου. Η τιμή της έχει ανακοινωθεί και είναι… σοκαριστική: 10.616 ευρώ και 45 λεπτά το βαζάκι των 50 γραμμαρίων, δηλαδή πέντε φορές ακριβότερη από την τιμή του χρυσού σήμερα!

Στην τιμή περιλαμβάνεται βέβαια και το βαζάκι, που έχει κατασκευαστεί ειδικά για την Shiseido από το κορυφαίο υαλοποιείο Crystal Saint Louis, στην Γαλλία, και αποτελείται από 30 στρώματα κρυστάλλων και τρεις δακτυλίους από πλατίνα.

Η «La Creme» θα κυκλοφορήσει σε μόλις 3 αντίτυπα! Η Shiseido ανακοίνωσε ότι θα δέχεται αιτήσεις από τους υποψήφιους αγοραστές από τις 30 Αυγούστου στο κατάστημα της στην πολυτελή συνοικία Ginza του Τόκιο. Εάν υπάρχουν περισσότεροι από τρεις υποψήφιοι αγοραστές, κάτι το αναμενόμενο, θα γίνει κλήρωση για τους τρεις τυχερούς που θα δώσουν τα 10.616 ευρώ για την κρεμούλα τους.

Οι υπόλοιποι; Θα περιμένουν την κυκλοφορία της πιο «μαζικής» περιορισμένης έκδοσης που θα κοστίζει μόνο 788 ευρώ και 59 λεπτά!



Green Coffee





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading