Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Φωτεινά… καλαμάρια στον ωκεανό!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Με την εμπειρία ετών, μια φωτογραφική μηχανή και τη βοήθεια της τεχνολογίας, ο Todd Bretl καταδύθηκε στις Βερμούδες!

Με μια εντυπωσιακή συλλογή εικόνων με τίτλο «Bobtail Squid», ο υποβρύχιος φωτογράφος Todd Bretl παρουσιάζει υπέροχα πλάσματα του βυθού στο φυσικό τους περιβάλλον. Πιο συγκεριμένα απαθανατίζει στο φακό του απίθανα καλαμάρια που μοιάζουν να φωτίζονται σε μαύρο φόντο, με εντυπωσιακά χρώματα στην επιφάνειά τους, μικρά έργα τέχνης. Ο Bretl ανατράφηκε σε μια βάρκα στις Βερμούδες και ανέκαθεν υπήρξε λάτρης του ωκεανού. Από τότε που ήταν 12 ετών ασχολείται με τις καταδύσεις εξερευνώντας τα μυστήρια κάτω από τη θάλασσα.


Με εμπειρία ετών, μια φωτογραφική μηχανή και τη βοήθεια της τεχνολογίας βούτηξε στα νερά θέλοντας να φέρει στην επιφάνεια το βυθό! «Εντελώς εξαρτημένος από τη μοναδική ισορροπία της τέχνης, της επιστήμης, της τεχνολογίας και της περιπέτειας που συνδυάζονται στην υποβρύχια φωτογραφία, θέλησα να παρουσιάσω τη δυνατή προσωπικότητα που υπάρχει στο μαγευτικό υποβρύχιο κόσμο, που δεν είναι και τόσο εύκολο να τον δει κανείς, πόσω μάλλον να τον εκτιμήσει!», λέει ο ίδιος.


http://perierga.gr



lsquare διοργανώνει ένα super διαγωνισμό «Είμαι και εγώ στο iPad» κατά τον οποίο ο χρήστης βάζει την φωτογραφία του σε ένα virtual iPad και μπαίνει στο διαγωνισμό για να αποκτήσει μια δωροεπιταγή αξίας 400€ για να αποκτήσει τα αγαπημένα του προϊόντα Apple και αξεσουάρ.





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading