Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Δείτε την απάντηση της Μελέτη για τη σχέση της με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Η Ελεονώρα Μελέτη διάβασε το θέμα για το "δεσμό" της με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, Ανδρέα Μπουχαλάκη, γέλασε, αλλά μας "αποκάλυψε" ότι η είδηση ήταν "offside".

Ποιο ήταν το story; Η Ελεονώρα Μελέτη πήγε διακοπές πριν από δύο μήνες στην Κρήτη. Το ίδιο διάστημα, στο νησί βρισκόταν και ο Μπουχαλάκης και -πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή- βρέθηκαν σε κοινή παρέα. Τόσο η Ελεονώρα όσο και ο 20χρονος ποδοσφαιριστής ανέβασαν τη φωτογραφία στο instagram και αμέσως (μόλις 2 μήνες μετά δηλαδή) έγινε θέμα για τη "σχέση" της παρουσιάστριας του Star με τον ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη.

Επικοινωνήσαμε με την Ελεονώρα για να μάθουμε αν το σενάριο είναι από ρομαντική ταινία ή από επιστημονική φαντασία. Να τι μας απάντησε: Όπως μάλλον θα ξέρετε, χρησιμοποιώ αρκετά τα social media, αλλά ποτέ αναφορικά με την προσωπική μου ζωή. Εξάλλου την ίδια φωτογραφία, την είχα βάλει και εγώ και ο Ανδρέας στο instagram και αυτού του είδους τις πρακτικές δεν τις ακολουθώ. Άλλωστε, αυτή τη στιγμή έχω σχέση και ο φίλος μου είναι ξανθός, ενώ ο Ανδρέας μελαχρινός. Λυπάμαι που σας το χαλάω παιδιά, αλλά είναι offside η είδηση"





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading