Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Μάφινς με σπανάκι και φέτα

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





Λαχταριστά και μυρωδάτα μάφινς για όλες τις ώρες



Υλικά

Για 4-6 άτομα


  • 200 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (φαρίνα)

  • 1 κουταλιά του γλυκού μπεικιν πάουντερ

  • 2 κουταλιές της σούπας σπορέλαιο

  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι

  • 2 αυγά

  • 150 γραμμάρια γάλα

  • 1 μικρό ματσάκι σπανάκι ψιλοκομμένο

  • 250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη


Εκτέλεση



Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς.

Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και το τυρί κρέμα.



Βάζουμε το λάδι, και προσθέτουμε τα τυριά και το αλεύρι με το μπεικιν καθώς και τα υπόλοιπα υλικά.



Μοιράζουμε σε ελαφρά λαδωμένες θήκες για μαφιν ή κεκάκια.

Ψήνουμε στους 180 στον αέρα για 20 έως 25 λεπτά.



sidagi



Το είδαμε: εδώ

Share
Loading