Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

eReNet: συνεργασία ΕΜΠ-Δήμου Αμυνταίου για τις ΑΠΕ – Συμμετοχές μέχρι 14 Ιουνίου

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

post thumbnail


Μέχρι και την Παρασκευή 14 Ιουνίου μπορούν να υποβάλλουν τις προτάσεις τους οι ενδιαφερόμενοι φορείς που θέλουν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα eReNet του Δήμου Αμυνταίου που αφορά έργα στους τομείς των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) και της Ορθολογικής Χρήσης Ενέργειας.


Το eReNet έχει ως στόχο να προσδώσει αξία σε τοπικές δράσεις σε αγροτικές κοινότητες, υποστηρίζοντάς τις κοινότητες αυτές στην ανάπτυξη, υλοποίηση και παρακολούθηση των Σχεδίων Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια (ΣΔΑΕ), καθώς και στην ενίσχυση ικανοτήτων μέσω της ανταλλαγής τεχνογνωσίας από έμπειρες κοινότητες.


Οι ενδιαφερόμενοι καταθέτουν τις ιδέες έργων τους μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση allilomian@amyntaio.gr, συμπεριλαμβάνοντας τα στοιχεία επικοινωνίας και τα απαραίτητα δικαιολογητικά τους. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα του eReNet http://erenet.epu.ntua.gr και στο τηλέφωνα 23863 50134 / 50133 του Δήμου Αμυνταίου.


Οι προτάσεις θα πρέπει να αφορούν στην ικανοποίηση των αναγκών και προτεραιοτήτων του Δήμου Αμυνταίου και θα αξιολογηθούν από τον Δήμο Αμυνταίου, σε συνεργασία με το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.




Το είδαμε: εδώ

Share
Loading