Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Νέα ενημερωμένη έκδοση του LinkedIn για κινητές συσκευές, με έμφαση στις Ιστορίες και τις Ενημερώσεις

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

linkedin-resume-260 Το LinkedIn βρίσκεται σε μια περίοδο γενικού ανασχεδιασμού. Ο ανασχεδιασμός αυτός έχει ήδη πραγματοποιηθεί στην κεντρική σελίδα της εφαρμογής, τη σελίδα του προφίλ και στην σελίδα Recruiter Professional Services. Επόμενες στη σειρά, οι κινητές συσκευές.


Η εταιρεία έχει ανανεώσει την έκδοση του LinkedIn για iPhone, Android και τις διαδικτυακές εφαρμογές της με τέτοιο τρόπο που να επικεντρώνονται περισσότερο στο περιεχόμενο και την εξατομίκευση και όχι μόνο <…>


στην εύρεση της δουλειάς των ονείρων σας.


Η ενημέρωση της εφαρμογής που κυκλοφόρησε στα μέσα της εβδομάδας ανταποκρίνεται στην αυξημένη χρήση του LinkedIn από κινητές συσκευές, η οποία αντιπροσωπεύει σήμερα το 27% των επισκεπτών του, 15% περισσότερο σε σχέση με το προηγούμενο έτος. Οι προβολές σελίδων μέσα από κινητές συσκευές έχουν αυξηθεί κατά 250% από πέρυσι.


Η εταιρεία διαπίστωσε ότι οι χρήστες της κινητής τηλεφωνίας περιηγούνται στο κοινωνικό δίκτυο με διαφορετικό τρόπο σε σχέση με τους χρήστες των desktop. Η σχεδίαση των νέων αυτών εφαρμογών ανταποκρίνεται σε αυτές τις διαφορές, εμπλουτίζοντας παράλληλα το LinkedIn με μια νέα συναρπαστική οπτική ροή ενημέρωσης, γεμάτο από ιστορίες και ενημερώσεις κατάστασης, μπροστά και στο κέντρο της σελίδας.





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading