Μια πολύ νόστιμη παραλλαγή του γνωστού μας φαγητού
ΥΛΙΚΑ
Για τον κιμά:
1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
5 κουταλιές σούπας κόκκινο κρασί
1 φλιτζάνι τσαγιού φρυγανιά τριμμένη
1 αυγό
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο
Για τη γέμιση:
1/4 φλιτζάνι ρεγγάτο σε κυβάκια
1/2 φλιτζάνι μπέικον κομμένο κομμάτια
ψιλοκομμένο μαϊντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάζουμε το μείγμα του κιμά ανακατεύοντας όλα τα υλικά και το απλώνουμε σ' ένα ταψί. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της γέμισης και τα βάζουμε πάνω στο μείγμα του κιμά. Έπειτα, κλείνουμε τις δύο άκρες του κιμά. Σκεπάζουμε το ρολό με αλουμινόχαρτο και ψήνουμε στους 180°C για περίπου μια ώρα. Λίγο πριν το βγάλουμε απ' το φούρνο, βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσει.
trome
Το είδαμε: εδώ