Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

“Μπριζολάδικο” πωλούσε κρυφά κρέας αλόγου ως μοσχάρι επί δεκαετίες

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF

post thumbnail


Φιλέτα αλόγου αντί για νοτιοαμερικανικό μοσχάρι απολάμβαναν επί δεκαετίες οι πελάτες του ολλανδικού εστιατορίου Piet de Leeuw στην Ολλανδία.


Μετά από αποκαλύψεις της ολλανδικής ιστοσελίδας Dutchnews, ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Loek van Thiel, παραδέχτηκε ότι το steakhouse σερβίρει στους πελάτες του -εν αγνοία τους- κρέας αλόγου από το 1949!


Μάλιστα, το προσωπικό του εστιατορίου είχε υπογράψει εμπιστευτικό συμβόλαιο που απαγόρευε την αναφορά του γεγονότος ότι το κατάστημα σέρβιρε κρυφά κρέας από άλογο.


Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης δήλωσε ότι οι πελάτες απολάμβαναν το «εξαιρετικό» φαγητό.


econews




Το είδαμε: εδώ

Share
Loading