Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ 1.8 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Όχι




Τον τελευταίο καιρό απασχολεί πολύ. Τη λένε πλούσια (λες και είναι κακό), τη λένε άφωνη (ενώ δεν είναι) και λένε ότι έχει μπλεχτεί με μυστήρια κυκλώματα των μασόνων (που ισχύει).


Η Beyonce όταν έφτασε στο ξενοδοχείο έψαξε σαν τρελή να βρει ένα ζευγάρι σκουλαρίκια που ήθελε να φορέσει τη βραδιά του playback για την ορκομωσία του Obama. Τα σκουλαρίκια όπως λένε οι πηγές, κόστιζαν 1.8 εκατομμύρια δολάρια, και όπως ήταν λογικό, έβαλε τους πάντες να ψάχνουν.


Ο Jay-Z έκανε ένα ξενοδοχείο άνω κάτω και οι καμαριέρες κινητοποιήθηκαν κοιτώντας όλες τις βαλίτσες και τις αποσκευές της τραγουδίστριας για τα μικρά αυτά κοσμήματα. Ο Jay Z δεν άντεξε άλλο και πρότεινε στη σύζυγό του να ψάξει την τσάντα της, η οποία κιόλας θύμωσε γιατί θεώρησε ότι ο άντρας της, την θεωρεί ηλίθια.


Τελικά υποχώρησε και έκανε αυτό που της είπε, όπου και βρήκε τα σκουλαρίκια της. Αφού ανακουφίστηκε έδωσε στις καμαριέρες από 500 δολάρια για τη βοήθειά τους και ο Jay Z της είπε ότι έπρεπε να πάρει κι αυτός άλλα τόσα αφού τα βρήκε.


Μετά φιλήθηκαν, έπεσε η φρυγανιά ανάποδα, λέρωσε το πάτωμα και γέλασαν όλοι μαζί σα μια ευτυχισμένη οικογένεια.





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading