Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

Αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο για τη σύζυγο του μεγιστάνα του Playboy!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Η ελπίδα πάντα πεθαίνει τελευταία, πάντως το 26χρονο μοντέλο Crystal Harris και πλέον σύζυγος του 86χρονου εκατομμυριούχου Hugh Hefner υπόγραψε ένα σκληρό προγαμιαίο συμβόλαιο....



Ο μεγιστάνας του Playboy φρόντισε να μην τη συμπεριλάβει στη διαθήκη του, αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού Us Weekly. Επίσης, ένας από τους όρους του συμβολαίου απαγορεύει στην Harris να διεκδικήσει μέρος ή ολόκληρη την περιουσία του, σε περίπτωση θανάτου του Hefner.



Η αξία της περιουσίας του υπολογίζεται ότι ανέρχεται στα 43 εκατομμύρια δολάρια. Κληρονόμοι της περιουσίας του είναι τα παιδιά του, το Πανεπιστήμιο της Νότιας Καλιφόρνιας και διάφοροι φιλανθρωπικοί οργανισμοί, σύμφωνα με τη διαθήκη του.



Ο Hefner και η ξανθιά καλλονή παντρεύτηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, σε μια ιδιωτική τελετή που έγινε στην έπαυλη του μεγιστάνα στο Λος Άντζελες σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Μετά την τελετή, ο Hefner μοιράστηκε στο Twitter φωτογραφίες από το γάμο του.






Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί τον Δεκέμβριο του 2010 και προγραμμάτιζαν να παντρευτούν τον Ιούνιο του 2011. Ο γάμος ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή από την Harris, η οποία στη συνέχεια το μετάνιωσε και στις αρχές Δεκεμβρίου του 2012 αρραβωνιάστηκε ξανά τον Hefner.



Αυτό ήταν το τρίτο στεφάνι για τον Hefner. Το 1949 παντρεύτηκε την Mildred Williams με την οποία απέκτησε δύο παιδιά. Χώρισαν έπειτα από δέκα χρόνια.



Φρένο στην έξαλλη ζωή του έβαλε το 1989 η Playmate Kimberley Conrad, με την οποία απέκτησε δύο γιους, ωστόσο ο γάμος τους κράτησε μέχρι το 1998. Το πρώην ζευγάρι συμφώνησε να μην πάρει διαζύγιο μέχρι τον Μάρτιο του 2010, οπότε και ενηλικιώθηκαν και τα δύο παιδιά τους.








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading