Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Γέννηση εν κινήσει...

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Ιδιαίτερα βιαστικό αποδείχθηκε ένα αγοράκι το οποίο ήρθε στον κόσμο το πρωί της Παρασκευής...



Ο λόγος για το δεύτερο παιδί μιας οικογένειας από τη Γαστούνη, ένα αγοράκι βάρους τριών κιλών και 20 γραμμαρίων, το οποίο γεννήθηκε κυριολεκτικά,στο αυτοκίνητο των γονιών του.



Η εγκυμονούσα βρισκόταν στο μήνα της,και άρχισε να νιώθει κάποιους πόνους γύρω στις 6 το πρωί της Παρασκευής,όπως ήταν φυσικό το θεώρησε φυσιολογικό και όπως αναμενόταν δεν περίμενε ότι θα γεννούσε κυριολεκτικά στο δρόμο...



Οι πόνοι όμως άρχισαν να γίνονται λίγο πιο έντονοι και μαζί με τον σύζυγό της επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο με προορισμό την μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Πύργου, όπου βρισκόταν ο γυναικολόγος της.Στο δρόμο όμως το ζευγάρι αναγκάστηκε να αλλάξει προορισμό, αφού άρχισε να ξεπροβάλλει το κεφαλάκι του μωρού,έτσι ο σύζυγος της 27χρονης αναγκάστηκε να στρίψει με προορισμό πλέον το Νοσοκομείο της Αμαλιάδας.



Έτσι,κατά τις 8:20 το πρωί, το ζευγάρι μπήκε στην πύλη του Νοσοκομείου της Αμαλιάδας.Το προσωπικό του νοσοκομείου,έσπευσε για βοήθεια.Άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού,και το μόνο που πρόλαβε να κάνει η νοσηλεύτρια ήταν να πιάσει στα χέρια της το αγοράκι, το οποίο ξέσπασε σε δυνατά κλάματα.



Αμέσως έσπευσαν να σκεπάσουν το νεογέννητο, αφού ο μικρός μπόμπιρας ήρθε στον κόσμο σε μια ιδιαίτερα βροχερή και παγωμένη ημέρα, και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκαν μαία και παιδίατρος για τα περαιτέρω.



Μητέρα και νεογέννητο μεταφέρθηκαν στη συνέχεια στη μαιευτική κλινική του Νοσοκομείου Αμαλιάδας και παράλληλα κλήθηκε και γυναικολόγος, ο οποίος παρά το γεγονός ότι δεν εφημέρευε (εφημέρευε η μαιευτική του Νοσοκομείου Πύργου), μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό έσπευσε στο Νοσοκομείο.



Όπως διαπιστώθηκε, μητέρα και νεογέννητο -το οποίο μπήκε αμέσως σε θερμοκοιτίδα- έχαιραν άκρας υγείας, ωστόσο για προληπτικούς λόγους μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου για περαιτέρω εξετάσεις.








Το είδαμε: εδώ

Share
Loading