Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

ΤΖΑΣΤΙΝ ΜΠΙΜΠΕΡ: Θύμα επικίνδυνων φαρσέρ στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF



Κάποιοι ασυνείδητοι προτρέπουν μέσω Twitter τους θαυμαστές του Τζάστιν Μπίμπερ (Justin Bieber) να χαράξουν το σώμα τους....

για να διαμαρτυρηθούν επειδή το αγαπημένο τους ποπ είδωλο καπνίζει μαριχουάνα!



Όπως σας είχαμε ενημερώσει ο διάσημος πιτσιρικάς της ποπ είχε πιαστεί να καπνίζει τον απαγορευμένο καπνό και τώρα έπεσε θύμα επικίνδυνων "φαρσέρ"!



Αυτοί δημιούργησαν ψεύτικους λογαριασμούς, που υποτίθεται πως ανήκουν σε νεαρά κορίτσια, και στη συνέχεια πόσταραν φωτογραφίες με κομμένους καρπούς και ενθαρρυντικά μηνύματα προς τον Καναδό αστέρα να σταματήσει τη χρήση ναρκωτικών ουσιών, διαφορετικά θα έβλαπταν ακόμα περισσότερο τους εαυτούς τους.



Οι φωτογραφίες αναρτήθηκαν και στο τόπικ "#cuttingforbieber", που μέσα σε λίγες ώρες έγινε η No 1 τάση στο δημοφιλές Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.



Η διάσημη τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους (Miley Cyrus), γνωστή για τη συνεχή διαδικτυακή της δραστηριότητα, ανάρτησε ένα μήνυμα στο Twitter της, με το οποίο καταδικάζει αυτή τη νέα αρρωστημένη μόδα φαίνεται να εξαπλώνεται σαν επιδημία.



"#cutforbieber; Ο αυτοτραυματισμός δεν είναι αστείο πράγμα. Υπάρχουν στην πραγματικότητα άνθρωποι που υποφέρουν επειδή έχουν προσπαθήσει να αυτοτραυματιστούν, επομένως αυτό που συμβαίνει είναι θρασύτατο", τουίταρε η νεαρή σταρ.



Προφανώς ο Μπίμπερδεν έχει αντιληφθεί αυτό που συμβαίνει εξαιτίας του στο διαδίκτυο, αφού μέχρι στιγμής κρατά σιγή ιχθύος...






radar.gr





Το είδαμε: εδώ

Share
Loading