Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ο David Beckham με ρόλο στη μικρή οθόνη!

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF





Ο Becks έχει ήδη υπογράψει για τη συμμετοχή του στη σειρά



Ο David Beckham δεν έχει σκοπό να μεταμορφωθεί από ήρωας του ποδοσφαίρου σε τηλεοπτικό αστέρα, ωστόσο δεν αρνήθηκε ένα μικρό ρόλο στην TV! Έτσι, σύντομα θα δούμε τον βρετανό ποδοσφαιριστή των LA Galaxy στη νέα σειρά "Go On", στο πλευρό του Matthew Perry.



Στη νέα αμερικανική σειρά του NBC, που φέρει την υπογραφή του Scott Silveri (Friends, Perfect Couples), ο Ryan (Matthew Perry) παλεύει να ξεπεράσει το θάνατο της γυναίκας του και να σταθεί ξανά στα πόδια του.



Έτσι φτιάχνει μια λίστα με αθλητές από τους οποίους θα ήθελε να πάρει συνέντευξη. Και κάπου εδώ μπαίνει στο πλάνο ο 37χρονος δεξιοτέχνης της μπάλας!



Ο ρόλος που ανατέθηκε στον Beckham δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολος αφού θα υποδυθεί… τον εαυτό του! Με την guest εμφάνισή του θα βοηθήσει έναν αθλητικό εκφωνητή να σταθεί ξανά στα πόδια του.






Αυτή θα είναι η δεύτερη υποκριτική απόπειρα του διάσημου ποδοσφαιριστή, καθώς είχε συμμετάσχει το 2005 στην ταινία "Goal!", υποδυόμενος πάλι… τον εαυτό του.



Ο Becks έχει ήδη υπογράψει για τη συμμετοχή του στη σειρά, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Perry, ενώ αποκάλυψε ότι έχουν κάνει πρόταση και σε άλλα αστέρια του αθλητισμού, όπως στον παίχτη του χόκεϊ Wayne Gretzky και στον άσσο του τένις Jimmy Connors.



nooz







Το είδαμε: εδώ

Share
Loading