Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Michael J. Fox: "Άδραξε τη μέρα. Απόλαυσε τη στιγμή"

Print Friendly and PDF Print Print Friendly and PDF PDF






Ο Michael J. Fox δεν άφησε τη νόσο του Πάρκινσον να του στερήσει τη μεγάλη του αγάπη, την υποκριτική. Ο αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ellen DeGeneres και αποκάλυψε πώς κατάφερε να επιστρέψει μετά από δέκα χρόνια στο χώρο του θεάματος.






Ο βραβευμένος με Emmy και Χρυσή Σφαίρα ηθοποιός
είχε αποσύρθηκε πρόωρα από την τηλεόραση και τον κινηματογράφο αλλά έκανε τον περασμένο χρόνο guest εμφανίσεις στις επιτυχημένες σειρές "The Good Wife" και "Curb Your Enthusiasm".



Είχε πάντοτε μια
θετική στάση ζωής και αφού έφτασε σε ένα καλό επίπεδο με τη βοήθεια φαρμακευτικής αγωγής και καθημερινής άσκησης, σκέφτηκε ότι είχε έρθει η ώρα να πιάσει ξανά δουλειά.



Ο 51χρονος ηθοποιός αποκάλυψε στην Ellen ότι πάντοτε έλεγε στον εαυτό του "
άδραξε τη μέρα και απόλαυσε κάθε στιγμή της ζωής σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς και το επιθυμητό αποτέλεσμα δεν θα αργήσει να έρθει".



"
Οπότε σκέφτηκα να το εφαρμόσω και στη δουλειά μου", δήλωσε ο Fox που στα τέλη Αυγούστου υπέγραψε συμβόλαιο για μια κωμική σειρά 22 επεισοδίων, που θα προβληθούν το φθινόπωρο του 2013.



"
Είναι μεγάλη πρόκληση για μένα αλλά και για ολόκληρη την ομάδα, αλλά θα τα καταφέρουμε", τόνισε ο αμερικανός σταρ.



Στη σειρά υποδύεται έναν πατέρα τριών παιδιών που πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον, ο οποίος προσπαθεί να συνδυάσει καριέρα, οικογένεια και ασθένεια. Η τηλεοπτική σειρά είναι
εμπνευσμένη από τη ζωή του Michael J. Fox.


nooz.gr




Το είδαμε: εδώ

Share
Loading